Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen met antwoorden. Staat u vraag er niet tussen? Twijfel dan niet en neem contact op, wij horen graag van u en geven antwoord op al uw vragen.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig voordat alles weg is?

Dat is per persoon verschillend en gebied wat wij gaan behandelen verschillend, maar het gemiddelde ligt tussen de 6 á 10 behandelingen met een tussenperiode van 6 tot 8 weken.

Is de behandeling pijnlijk?

In tegenstelling tot andere lasersystemen is deze laserbehandeling nagenoeg pijnloos. Volgens velen voelt de behandeling als een aangename warme gloed en wordt  het vaak vergeleken met een hotstone massage.

Zijn er bijwerkingen?

Na de behandeling kan de huid rood zijn, kan er zwelling ontstaan en kunnen er rond de haarzakjes rode puntjes ontstaan. De bijwerkingen verdwijnen binnen enkele uren.

Mag ik epileren of harsen?

Het is van belang dat u de huid vier weken voorafgaand aan de behandeling niet harst of epileert. Wel dient u de huid voor de behandeling te scheren.

Wanneer mag ik niet behandeld worden?

Een laserbehandeling wordt afgeraden als u zwanger bent, borstvoeding geeft, aan epilepsie lijdt of lichtgevoelige medicatie gebruikt. Ook wordt een laserbehandeling voor ontharen niet toegepast als u tatoeages of piercings in het te behandelen gebied heeft. Daarnaast is het laser ontharen niet mogelijk als u grijze, rode of hele lichtblonde haren heeft. Deze haren absorberen geen laserlicht en zijn daarom niet te vernietigen. Indien dit niet voor u van toepassing is, kunt u vrijblijvend een afspraak maken.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van onze Acties, Ontwikkelingen en het laatste nieuws? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief, zo mist u niks van NAKED Laser Clinic.