Bikinilijn laseren

06 september 2021

Elke zomer aan het strand of op vakantie met een gladde huid? Met behulp van onze Soprano Ice Premium laser is het mogelijk om uw bikinilijn volledig te laseren en zodoende verlost te zijn van beharing.

Permanente laserontharing van de bikinilijn

Harsen of scheren kan een oorzaak zijn van irritaties op de huid. Dit zorgt voor een irritatie rondom de bikinilijn. Vermijd met de laserbehandeling van Naked Laser voorgoed irritaties en jeuk. 

Na iedere behandeling zullen de haartjes minder en dunner worden. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig om jouw haren definitief te verwijderen, dit is afhankelijk van de haren en de huid. 

Wij raden je af om jezelf te ontharen binnen 4 weken voor de behandeling. Ga in deze periode ook niet onder de zonnebank en vermijd te veel zon. 

In een vrijblijvend intakegesprek bij Naked Laser krijg je alle informatie en antwoorden op de vragen die je wellicht nog hebt. Iedere huid is verschillend, dus na de eerste intake kunnen we een inschatting maken van het aantal benodigde behandelingen en de exacte prijs. Bij Naked Laser werken we discreet en een intakegesprek is kosteloos. Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in!

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van onze Acties, Ontwikkelingen en het laatste nieuws? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief, zo mist u niks van NAKED Laser Clinic.