Benen laseren

07 september 2021

In plaats van het overbodige scheren, epileren, waxen of harsen van je benen is het mogelijk om je benen permanent te laten ontharen. Bij Naked Laser ontharen we jouw benen met behulp van de Soprano ice premium laser voor het beste resultaat.

Permanente ontharing van de benen

Het ontharen van je benen is voor veel vrouwen tegenwoordig de standaard. Het komt de hygiëne en lichaamsverzorging ten goede en geeft een fijne, gladde huid. 

De Soprano ice premium laser kan ongewenst beenhaar effectief, veilig en pijnvrij verwijderen. Er zijn meerdere behandelingen nodig om uw benen permanent te ontharen. Het aantal behandelingen varieert vanwege het feit dat er verschillende huid- en haartypes zijn waar we rekening mee moeten houden. Voor elk huid- en haartype is de Soprano Ice premium laser geschikt. 

Na iedere behandeling zullen de haartjes minder en dunner worden. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig om uw haren definitief te verwijderen, dit is afhankelijk van de haren en de huid. 

Wij raden je af om jezelf te ontharen binnen 4 weken voor de behandeling. Ga in deze periode ook niet onder de zonnebank en vermijd te veel zon. 

In een vrijblijvend intakegesprek bij Naked Laser krijg je alle informatie en antwoorden op de vragen die je wellicht nog hebt. Iedere huid is verschillend, dus na de eerste intake kunnen we een inschatting maken van het aantal benodigde behandelingen en de exacte prijs. Bij Naked Laser werken we discreet en een intakegesprek is kosteloos.

Nooit meer je benen scheren, epileren, harsen en/of waxen? Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in en geniet van zachte, gladde benen.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van onze Acties, Ontwikkelingen en het laatste nieuws? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief, zo mist u niks van NAKED Laser Clinic.