Rug laseren

06 september 2021

Het weghalen van ongewenst haar op de rug kan zorgen voor een hoop ongemak, bijvoorbeeld omdat je er zelf niet goed bij kunt. Bespaar jezelf een hoop irritaties en moeite met behulp van de Soprano Ice Premium laser van Naked Laser en laat jouw rugharen definitief verwijderen.

Permanent verlost van rughaar

Overbeharing op de rug is voor zowel mannen als vrouwen een probleem, maar voornamelijk zijn het mannen die met dit ongemak rondlopen. Laserontharing is de ideale oplossing voor uw rug, omdat het een gebied is waar je zelf niet bij kunt. 

Na iedere behandeling zullen de haren dunner worden en zul je zien dat er steeds minder haren op de behandelde plek zitten. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig om uw rug haren definitief te laten verwijderen, afhankelijk van de haren en huid. Tussen de behandelingen zitten 10 tot 12 weken. 

Wij raden je af om jezelf te ontharen binnen 4 weken voor de behandeling. Ga in deze periode ook niet onder de zonnebank en vermijd te veel zon. 

Kies voor een comfortabele en snelle definitieve ontharing middels de Soprano Ice Premium laserbehandeling bij Naked Laser. De voordelen:

  • Pijnloos
  • Altijd dezelfde behandelaar
  • Volledig resultaat na 6-8 behandelingen
  • Effectief voor alle huidtypen
  • Perfect voor ieder lichaamsdeel, zo kun je naast je rug ook meer kwetsbare delen als je gezicht en nek laten laseren
  • Volledig veilig en gecertificeerd

In een vrijblijvend intakegesprek bij Naked Laser krijg je alle informatie en antwoorden op de vragen die je wellicht nog hebt. Iedere huid is verschillend, dus na de eerste intake kunnen we een inschatting maken van het aantal benodigde behandelingen en de exacte prijs. Bij Naked Laser werken we discreet en een intakegesprek is kosteloos. Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in!

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van onze Acties, Ontwikkelingen en het laatste nieuws? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief, zo mist u niks van NAKED Laser Clinic.