Schouders laseren

07 september 2021

Het weghalen van ongewenst haargroei bij uw schouders is lastig, omdat dit een plek is die je zelf niet goed kunt bereiken. Door de laser ontharing methode van Nakled Laser te gebruiken, de Soprano Ice premium laser, ben je voorgoed van dit vervelende probleem af.

Definitieve ontharing van de schouders

Het groeien van haar op de schouders kan voor zowel mannen als vrouwen een probleem zijn. Voor een permanente ontharing van je schouders of rug kun je gebruik maken van laser ontharing. Met onze effectieve behandeling geniet jij van gladde schouders zonder ongewenste haargroei. 

Na iedere behandeling zullen de haartjes minder en dunner worden. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig om uw haren definitief te verwijderen, dit is afhankelijk van de haren en het type huid. 

Wij raden je af om jezelf te ontharen binnen 4 weken voor de behandeling. Ga in deze periode ook niet onder de zonnebank en vermijd te veel zon. 

In een vrijblijvend intakegesprek bij Naked Laser krijg je alle informatie en antwoorden op de vragen die je wellicht nog hebt. Ieder huidtype is verschillend, dus na de eerste intake kunnen we een inschatting maken van het aantal benodigde behandelingen en de exacte prijs. Bij Naked Laser werken we discreet en een intakegesprek is kosteloos. Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in!

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van onze Acties, Ontwikkelingen en het laatste nieuws? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief, zo mist u niks van NAKED Laser Clinic.