Oksels laseren

06 september 2021

Het laseren van je oksels is een van de meest voorkomende behandelingen. Dit komt doordat oksels een van de plekken is welke veel zichtbaar is en waar men liever geen haren wil zien. Wanneer je je oksels scheert en/of harst, komen deze haartjes snel terug.

Permanent verlost van okselhaar

Wanneer je jouw oksels laat laseren met behulp van de Soprano Ice Premium laser hoeft je jouw oksels niet meer te scheren of te harsen. Daarnaast hoef je jezelf geen zorgen meer te maken over ontstekingen. Door gebruik van de Soprano Ice Premium laser is de ontharing definitief en gaat deze behandeling vrijwel pijnloos.

Kies voor een comfortabele en snelle definitieve ontharing bij Naked Laser. De voordelen: 

  • Pijnloos
  • Altijd dezelfde behandelaar
  • Volledig resultaat na 6-10 behandelingen
  • Effectief voor alle huidtypen
  • Perfect voor ieder lichaamsdeel, zo kun je naast je oksels onder andere je nek, gezicht en andere kwetsbare delen zonder risico laten laseren
  • Volledig veilig en gecertificeerd

Wij raden u af om uzelf te ontharen binnen 4 weken voor de behandeling. Ga in deze periode ook niet onder de zonnebank en vermijd te veel zon. 

In een vrijblijvend intakegesprek bij Naked Laser krijg je alle informatie en antwoorden op de vragen die je wellicht nog hebt. Iedere huid is verschillend, dus na zo’n eerste intake kunnen we een inschatting maken van het aantal benodigde behandelingen en de exacte prijs. Wij werken discreet en een intakegesprek is kosteloos. Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in!

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van onze Acties, Ontwikkelingen en het laatste nieuws? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief, zo mist u niks van NAKED Laser Clinic.