Armen laseren

08 september 2021

Met de Soprano ice premium laser kunnen wij de kleine haartjes op je armen perfect behandelen.

Permanente ontharing van je armen

Je armen laten laseren is de perfecte oplossing voor prachtige, gladde armen. Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen. Altijd mooie, gladde armen. Naast het prachtige resultaat scheelt het een hoop potentiële irritaties. 

De Soprano ice premium laser kan ongewenst armhaar effectief, veilig en pijnvrij verwijderen. Er zijn meerdere behandelingen nodig om uw armen permanent te ontharen. Het aantal behandelingen varieert vanwege het feit dat er verschillende huid- en haartypes zijn waar we rekening mee moeten houden. Voor elk huid- en haartype is de Soprano Ice premium laser geschikt. 

Na iedere behandeling zullen de haartjes minder en dunner worden. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig om uw haren definitief te verwijderen, dit is afhankelijk van de haren en de huid. 

Wij raden je af om jezelf te ontharen binnen 4 weken voor de behandeling. Ga in deze periode ook niet onder de zonnebank en vermijd te veel zon. 

In een vrijblijvend intakegesprek bij Naked Laser krijg je alle informatie en antwoorden op de vragen die je wellicht nog hebt. Iedere huid is verschillend, dus na de eerste intake kunnen we een inschatting maken van het aantal benodigde behandelingen en de exacte prijs. Bij Naked Laser werken we discreet en een intakegesprek is kosteloos. 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van onze Acties, Ontwikkelingen en het laatste nieuws? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief, zo mist u niks van NAKED Laser Clinic.