Borsthaar laseren

08 september 2021

Er zijn klassieke methodes om jezelf te verlossen van overbodig borsthaar. Je kunt ervoor kiezen om voor epileren, harsen of waxen te gaan. Deze methodes zorgen ervoor dat het haar hardhandig uit de huid gerukt wordt. Pijnlijk en niet effectief.

Permanent verlost van ongewenst borsthaar

Daarnaast is de kans op ingegroeide haren een stuk groter wanneer je voor bovenstaande opties kiest. Ga daarom voor een behandeling met de Soprano Ice premium laser, na een aantal behandelingen bent u verlost van overbodig borsthaar. Pijnvrij en effectief. 

Na iedere behandeling zullen de haartjes minder en dunner worden. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig om uw haren definitief te verwijderen, dit is afhankelijk van de haren en de huid. 

Wij raden je af om jezelf te ontharen binnen 4 weken voor de behandeling. Ga in deze periode ook niet onder de zonnebank en vermijd te veel zon. 

In een vrijblijvend intakegesprek bij Naked Laser krijg je alle informatie en antwoorden op de vragen die je wellicht nog hebt. Iedere huid is verschillend, dus na de eerste intake kunnen we een inschatting maken van het aantal benodigde behandelingen en de exacte prijs. Bij Naked Laser werken we discreet en een intakegesprek is kosteloos. Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in!

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van onze Acties, Ontwikkelingen en het laatste nieuws? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief, zo mist u niks van NAKED Laser Clinic.