Billen laseren

08 september 2021

Voorgoed verlost van haren op je billen? Boek de laser ontharing behandeling van Naked Laser en maak kennis met de sublieme werkwijze van de Soprano ice premium laser.

Permanent verlost van haren op je billen

Haren op de billen worden door het veelvuldig zitten snel lastig, het afbreken of ingroeien van deze haren kan zorgen voor bultjes en/of puistjes die pijnlijk zijn bij het zitten. (Over)beharing op de billen komt voor bij zowel mannen als vrouwen. Voor vrouwen wordt dit, zeker in de zomermaanden, vaak als vervelend gezien en is een laserbehandeling de meest effectieve oplossing.

De Soprano ice premium laser kan ongewenst haar op de billen effectief, veilig en pijnvrij verwijderen. Er zijn meerdere behandelingen nodig om uw billen permanent te ontharen. Het aantal behandelingen varieert vanwege het feit dat er verschillende huid- en haartypes zijn waar we rekening mee moeten houden. Voor elk huid- en haartype is de Soprano Ice premium laser geschikt. 

Na iedere behandeling zullen de haartjes minder en dunner worden. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig om uw haren definitief te verwijderen, dit is afhankelijk van de haren en de huid. 

Wij raden je af om jezelf te ontharen binnen 4 weken voor de behandeling. Ga in deze periode ook niet onder de zonnebank en vermijd te veel zon. 

In een vrijblijvend intakegesprek bij Naked Laser krijg je alle informatie en antwoorden op de vragen die je wellicht nog hebt. Iedere huid is verschillend, dus na de eerste intake kunnen we een inschatting maken van het aantal benodigde behandelingen en de exacte prijs. Bij Naked Laser werken we discreet en een intakegesprek is kosteloos. 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van onze Acties, Ontwikkelingen en het laatste nieuws? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief, zo mist u niks van NAKED Laser Clinic.