Huidscan

Zien is geloven Huidscan 15 minuten. De Observ huidscan analyseert veel huidaandoeningen die in de diepere huidlagen liggen en die pas in de loop van de tijd zichtbaar worden.

Met de revolutionaire Observ 520 kunnen we uw huid met behulp van meerdere foto’s bekijken en ook vastleggen. Veel huidaandoeningen beginnen diep in de huidlagen en worden pas in de loop der tijd of jaren steeds meer zichtbaar. Onze huidscan analyseert ook diepe huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld.

Bruikbaar beeldmateriaal

De foto’s kunnen we daarna ook naar u email adres sturen zodat u thuis op uw gemak nogmaals de beelden kunt bekijken of misschien zelfs naar uw huisarts of dermatoloog doorsturen.

Boek een behandeling

Bij NAKED Laser Clinic Eindhoven boekt u uw behandeling gemakkelijk online. Kies een datum en tijd van uw voorkeur en boek uw behandeling, u krijgt van ons een bevestigingsbericht.
Boeken

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van onze Acties, Ontwikkelingen en het laatste nieuws? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief, zo mist u niks van NAKED Laser Clinic.