Gezichtsbehandelingen

Voor de beste behandeling van het gehele gelaat combineren wij regelmatig de volgende diensten: Huidscan Observ520 - Dermalogica

U kunt van tevoren een huidscan aanvragen met de Observ 520. Hiermee kunnen wij uw huid analyseren en kunt u uw huid beter leren kennen. U kunt deze daarna ook per e-mail toegestuurd krijgen.

Huidverzorging met Dermalogica!

Dit merk bestaat al meer dan 30 jaar en is al jaren marktleider op het gebied van huidverbetering. Een no-nonsense merk volledig gericht op een gezonde huid. De producten zijn vrij van microplastics en er worden geen gangbare ingrediënten gebruikt zoals minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Deze stoffen zijn namelijk slecht voor de huid. Daarnaast zijn bijna alle producten Vegan en worden de producten niet getest op dieren.

Bij ons kunt u kiezen uit gezichtsbehandelingen van 45, 60 of 75 minuten. U kunt de gezichtsbehandelingen ook als abonnement aanschaffen. Voor meer informatie en prijzen zie onze prijslijst.

  • Basic – 45 minuten: reiniging, korte peeling en kort masker en dagverzorging.
  • Normal – 60 minuten: reininging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker en dagverzorging.
  • Luxe – 75 minuten: reininging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker. gelaat , schouder en nekmassage en dagverzorging.

Boek een behandeling

Bij NAKED Laser Clinic Eindhoven boekt u uw behandeling gemakkelijk online. Kies een datum en tijd van uw voorkeur en boek uw behandeling, u krijgt van ons een bevestigingsbericht.
Boeken

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van onze Acties, Ontwikkelingen en het laatste nieuws? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief, zo mist u niks van NAKED Laser Clinic.